Interieur

Maak van je trap een eye-catcher!

De trap! Hartstikke handig om naar boven te komen en weer de mogelijkheid te hebben om naar beneden te gaan. Maar verder is het toch vaak een doorn in het oog. De vloerbedekking van de vorige bewoners die zijn beste tijd wel heeft gehad. Of de kleur heeft van een koninklijk feestje van 40 jaar geleden -> vies oranje dus. En die geschilderde trappen die het eerste jaar nog helemaal strak in de lak zitten, alleen daarna geen zin meer hebben om te ‘shinen’ en gaan krassen en afbladeren.

Ogen dicht
Voor degenen die de trap mooi verstopt hebben in de hal is het wellicht niet zo’n groot probleem. Dat je zelf dan even 12 tot 14 tredes je ogen half dicht moet houden lukt best. En zachtjes mopperend en klagend om de lelijkheid van de trap, is 100 keer minder erg dan dat je op de bank zit kijkend naar een lelijke verschijning. Wat moet je visite wel niet denken? Je huis perfect in stijl en dan die trap… (zucht)? Doe je ogen geen pijn meer en ga voor een nieuwe trapbekleding. En, leuk bijkomend voordeeltje, Woninginrichting-Aanhuis.nl helpt!

Keuzes
Keuzes keuzes keuzes, want als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je trap te renoveren, dan kan je nog kiezen in welke vorm je dat wilt. Tapijt of pvc is populair (tip), maar een traploper kan natuurlijk ook. Kies iets wat bij je woning, hal of woonkamer past. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl voeren we volledige traprenovaties uit. Van treden tot leuning, het complete pakket. Ook de veiligheid. Niets ze vervelend om van de trap te glijden met je wollige sokken. En die trap, die is vaak binnen één dag al kant en klaar. Ideaal!

Stel je voor, een trap die je wilt laten zien aan anderen. En nog belangrijker, die je zelf wilt zien! Bekijk alle mogelijkheden bij ons in de winkel en kies je eigen nieuwe eye-catcher uit!