Tips

Laminaat populair? Wij geven je 3 redenen waarom.

Laminaat is veruit de meest gekozen vloerbedekking in ons land. En dat is niet zomaar. Naast dat het mooi is, heb je meerdere voordelen met laminaat. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar de belangrijkste redenen waarom we massaal kiezen voor laminaat. En ik kan een wedje erop leggen dat dit vaak ook de redenen zijn waarom jij hebt gekozen voor laminaat.

Verkrijgbaar in ontelbaar veel varianten
Met laminaat weet je zeker dat je qua kleur en dessin iets kiest wat bij je stijl past. Bij geen enkel andere vloerbekleding heb je namelijk zoveel keuze. Donker of licht, druk of rustig, breed of smal, glad of ruw: alles is mogelijk. Naast dat je verschillende varianten hebt qua uiterlijk, heb je ook veel verschil in de samenstelling van de planken en de afwerking van de toplaag. Zoals ik net al zei met ruw of glad. Je hebt namelijk laminaat dat zo bewerkt is dat het niet te onderscheiden is van echt hout. Het effect wat je wilt hebben bij een houtlook laminaat vloer. Hetzelfde geldt natuurlijk voor tegels. Want ja, ook laminaat heb je in tegel variaties. Ideaal als je niet zo fan bent van hout.

Ook handig voor de doe-het-zelver
Als je een echte doe-het-zelver is laminaat zeker ideaal. Door het click-systeem leg je de vloer net iets gemakkelijker dan bijvoorbeeld een pvc vloer. Door de dikte van de vloer is het in vele gevallen ook niet nodig om je vloer te egaliseren. Een rechte ondervloer is vaak al voldoende én zeker ook verstandig. Zo demp je het geluid van het lopen over de vloer. Toch niet zo handig? Onze vakmensen staan voor je klaar om je laminaat vloer voor je leggen. Dat doen we snel, secuur en met veel liefde

Had ik al mooi gezegd?
We kiezen voor laminaat omdat het mooi is. Punt uit. Mooi voor je in huis en heel stiekem ook mooi voor je portemonnee. De laminaat-vloeren van Woninginrichting-Aanhuis.nl zijn kwalitatief zeer goed, maar daar hoeft niet gelijk een flink prijskaartje aan te hangen. Kijk uit voor hele goedkope exemplaren, die zijn na een jaar of 3 echt klaar voor vervanging. Scheelt dat wij die niet hebben