Interieur

Interieuradvies, waarom is dat ook alweer zo handig?

Hemeltjelief denk je vast. Daar heb je Anna weer met haar interieuradvies. Advies over interieur, iets waarvan je vast denkt ‘dat kan ik zelf toch wel’. Klopt ook deels. Je kan namelijk niet aan een ander overlaten wat je stijl is. Of wat je mooi vindt. Of nog belangrijker: wat in jouw ogen praktisch is. Je mag dat zelf ook bepalen, graag zelfs, maar een beetje hulp kan je vast gebruiken. En daar komen onze interieurstylisten om de hoek.

Waar begin je?
Stel, je hebt een nieuw huis gekocht. Nieuwbouw waar je serieus alles aan moet doen (want leven op een betonnen vloer zonder gordijnen is iets wat je niet wilt), of bestaand maar met een woninginrichting uit de middeleeuwen. Waar begin je dan qua aankleding? Speur jij urenlang op Pinterest naar wat je stijl is? Sprokkel je alles maar een beetje bij elkaar in de hoop dat het bij elkaar past? Of ben jij iemand die het liefst alles aan een ander overlaat? Ben jij die laatste? Dan is een interieurstylist helemaal zo slecht nog niet.

Voor al je interieurkwesties
Een interieurstylist, en zeker die van Woninginrichting-Aanhuis.nl ;-), kan vanaf het begin van de aankoop van je nieuwe huis je al bijstaan voor al je interieurkwesties. Het begint met een gesprek over je wensen en voorkeuren. Denk aan kleur, materiaalkeuze, gezinssamenstelling, of je vaak of weinig thuis bent en zelfs of je meer in de keuken, woonkamer of misschien wel je slaapkamer te vinden bent. Uit al deze info schetst de stylist een plattegrond met de meest passende indeling, een idee qua kleur en, helemaal interessant, de keuze van woninginrichting. Zo heb je het hele plaatje bij elkaar, geheel in je eigen stijl zonder al te veel ‘gedoe’.