Wonen

Warme voetjes deze herfst en winter

Met de titel van deze blog, prijs ik misschien wel net iets teveel aan dat je aankomende herfst en winter lekker warme voeten krijgt. Hoeft natuurlijk niet. Ik ben niet zo’n sokkenblogger. En daarbij, is het niet het enige voordeel van waar ik over ga schrijven. Mijn vriend voor de komende 2 seizoenen is, vloerverwarming.

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. En terecht ook. Met vloerverwarming krijg je niet alleen warme voeten, je bent ook in 1 klap van die lelijke radiatoren af. Laten we ook niet vergeten dat je met vloerverwarming je de temperatuur in je kamer veel beter kunt reguleren. Het geeft meer comfort- het warme voeten principe-, waardoor je je verwarming wel 2 graden lager kan zetten. Wat weer scheelt voor de portemonnee.

Hoe werkt vloerverwarming
Niet geheel onbelangrijk om te weten, voordat je deze ingrijpende keuze in werking stelt. Hoe werkt vloerverwarming nou precies? Nou, gewoon via je cv-installatie, die verwarmd water door de verwarmingselementen laat stromen. En die elementen zitten onder je vloer. Zo krijg je een betere warmteverdeling, veel beter dan bij radiatoren. Bediening is hetzelfde, met een thermostaat.

Last van stofallergieën? Door de stralingswarmte van vloerverwarming, dwarrelt er minder stof door je kamer. Ideaal tegen niesbuien en benauwdheid. Vloerverwarming is geschikt voor vele vloeren die je erboven op legt, zoals pvc-vloeren en marmoleum.

Alles weten over de mogelijkheid vloerverwarming? Wil je nog meer voordelen weten, of ben je benieuwd naar kleine addertjes onder het gras? Kom gerust langs in één van onze winkel, we leggen je graag alles uit. Ben jij al toe aan die warme voetjes de komende seizoenen?