Wonen

Geniet deze zomer volop met een Kamado bbq

Houdt u van een heerlijke bbq met familie en vrienden? Bent u graag buiten aan het kokerellen? Met een Kamado bbqvan het Luxe Buitenleven zult u nog meer genieten van uw bbq! Met deze fantastische veelzijdige bbq is veel meer mogelijk dan alleen grillen. Met een Kamado bbq kunt u zich culinair helemaal uitleven. U kunt er ook mee koken, stomen, bakken, roosteren en roken. Een bbq met een Kamdo is een echte ontdekkingsreis waar u veel plezier aan zult beleven. De eigenaar van Het Luxe Buitenleven, Erik de Waal, is overtuigd van de bijzondere eigenschappen van een Kamado bbq. U kunt bij het bedrijf in Dussen terecht voor alle Kamado modellen. Bekende modellen zijn bijvoorbeeld de Big Green Egg, the Bastard en de Kamado Joe. Het zijn robuuste, keramische barbecues waarmee u de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Vanwege het gesloten systeem blijven alle sappen en smaken behouden en de lichte smaak van houtskool geeft er net dat bijzondere tintje aan dat bij een bbq hoort.

Buitenkeuken voor Kamado bbq

Wilt u ook meer genieten van uw tuin en van het buitenleven? Dan biedt het Luxe Buitenleven ook prachtige buitenmeubelen aan. Want naast een passie voor lekker eten heeft Erik ook een passie voor hout. Met een mooie op maat gemaakte buitenkeuken met een Kamado bbq in het centrum kunt u in alle seizoenen gezellig buiten eten. Als echte Kamado specialist kan de eigenaar u alles vertellen over de culinaire mogelijkheden van de verschillende Kamado’s. Begin eenvoudig met het bekende grillen en zo gaat u steeds een stapje verder. Voor u het weet bent u een ervaren Kamado specialist die de meest bijzondere gerechten tevoorschijn tovert. Het Luxe Buitenleven heeft alles voor de barbecue liefhebber. U kunt er ook terecht voor bbq hout, sauzen, kruiden en allerlei handige accessoires.

Webshop

Het Luxe Buitenleven heeft een mooie overzichtelijke webshop waar u alle modellen kunt zien. Bij elk model staat een uitgebreide omschrijving met de bijzondere eigenschappen. Vindt u het lastig om online een keuze te maken dan bent u natuurlijk hartelijk welkom in de mooie showroom van Het Luxe buitenleven. De kwaliteit van alle Kamado’s is hoog, met slechts kleine nuanceverschillen. Het kookprincipe is bij alle modellen hetzelfde. Als u kiest voor een Kamado bbq dan zult u daar beslist geen spijt van krijgen. Het is een investering voor jaren waar u veel plezier aan zult beleven. U zult merken dat u steeds vaker uw gerechten bereidt in de Kamado en dat zelfs koud weer u niet zal weerhouden. Ook in de winter werkt een Kamado perfect, ze zijn geschikt voor elk seizoen, de dikte van het keramiek maakt dat de hitte niet ontsnapt, maar geabsorbeerd wordt in het steen. Met een Kamado zult u verslaafd raken aan uw bbq!